LR058048 Ön Sağ Fren Hortumu | Discovery 4 | Eurospare

1.508,71 KDV Dahil

LR058048 ön sağ fren hortumu, Discovery 4 modellerde ön fren boruları ve hortum bağlantı grubunda kullanılan parçadır. LR013741, LR020007, LR044357 ve LR052215 kodlarıyla da uyumludur. Eurospare markadır.

Stokta Var

Tüm fiyatlar KDV dahildir.
Doğru parça tespiti için sipariş öncesi şasi numarası ile teyit alınız.
Ürün, fiyat ve sipariş koşulları için Şartlar ve Koşullar sayfamızı inceleyiniz.
Stok kodu: LR058048.-EUROSPARE Kategoriler: , , Marka:

LR058048 Ön Sağ Fren Hortumu

LR058048 ön sağ fren hortumu, fren hidrolik sisteminde görev yapan önemli bağlantı parçalarından biridir. Fren hattındaki hidrolik basıncın ilgili fren grubuna güvenli şekilde iletilmesine yardımcı olur.

LR058048 ön sağ fren hortumu, Discovery 4 2010 – 2016 modellerde kullanılan ön fren boruları ve hortum bağlantı grubunda yer alır. Katalogda Front Brake Pipes grubunda Hose Brake olarak geçen bu parça, ön sağ fren hortumu uygulamasında kullanılır.

Bu ürün, hem sağdan direksiyonlu hem de soldan direksiyonlu Discovery 4 araçlarda listelenen ön fren hortumu grubuyla uyumludur. Eurospare markadır.

Fren hortumları zamanla kullanım süresi, dış ortam koşulları ve fren sistemi çalışma basıncı nedeniyle yıpranabilir. Hortum üzerinde çatlama, sertleşme, sızıntı veya bağlantı noktalarında sorun oluşması fren sisteminin düzenli çalışmasını olumsuz etkileyebilir.

Neden Değiştirilir?

  • Fren hortumunda çatlama veya yıpranma oluştuysa
  • Fren hidroliği sızıntısı görülüyorsa
  • Fren pedalı tepkisi düzenli değilse
  • Ön fren hattı bakımı yapılıyorsa
  • Fren sistemi kontrol ediliyorsa

Uyumlu Araç Modelleri

  • Discovery 4 (2010 – 2016) – Sağdan direksiyonlu araçlarda ön fren boruları ve hortum grubu, (V)AA000001 ve sonrası
  • Discovery 4 (2010 – 2016) – Soldan direksiyonlu araçlarda ön fren boruları ve hortum grubu, (V)AA000001 ve sonrası

Teknik Bilgiler

  • Parça Kodu: LR058048
  • Diğer Kodlar: LR013741, LR020007, LR044357, LR052215
  • Parça Tipi: Ön Sağ Fren Hortumu
  • Sistem: Fren Hidrolik Sistemi
  • Konum: Ön Sağ
  • Marka: Eurospare

Bu Parça Değiştirilirken Kontrol Edilmesi Gereken Diğer Parçalar

  • Ön fren boruları
  • Fren kaliperi bağlantıları
  • Fren hidroliği seviyesi ve durumu
  • Fren hortumu bağlantı rekorları
  • Karşı taraf fren hortumu
  • Fren balatası ve fren diski

Montaj Notu

Montaj sırasında fren hortumu hattı, bağlantı rekorları ve sabitleme noktaları dikkatle kontrol edilmelidir. İşlem sonrasında fren hidroliği seviyesi tamamlanmalı, sistem havası alınmalı ve fren sistemi sızıntı yönünden kontrol edilmelidir.

Önemli Not

Fren sistemi güvenlik açısından kritik bir sistemdir. Montaj işleminin uzman servis tarafından yapılması tavsiye edilir. Parça uyumluluğu araç modeli, direksiyon yönü ve şasi numarasına göre değişiklik gösterebilir. Sipariş öncesinde şasi numarası ile uyumluluk kontrolü yapılması önerilir.